Pobedama završene pripreme na Zlatiboru

27.07.2014
Pobedama završene pripreme na Zlatiboru Poslednjeg dana boravka na Zlatiboru, fudbaleri Spartaka odigrali su dve pripremne utakmice protiv Metalca. U prvom susretu B timova subotičani su bili veoma uverljivi i ostvarili pobedu od 6:0. Usledila je utakmica A timova u kojoj su slavili fudbaleri Spartaka sa 2:0. 

Spartak - Metalac  6:0 (2:0)

Strelci: Zlatković, Ilić 3 gola, Janković i Džugurdić.
 
Spartak: Mirković, Vojvodić, Banjac, Jočić, Štrbac, Matić, Zlatković, mezei, Jakovljević, Ilić, Janković. Igrali još: Milošević i Džugurdić.

Mladi fudbaleri Spartaka bili su veoma uverljivi protiv drugog tima Metalca. Izjednačena igra vodila se samo do prvog gola koji je postigao Zlatanović nakon čega je Spartak totalno preuzeo inicijativu i ređao prlike za gol. Na 2:0 povisio je Ilić na asistenciju Jakovljevića.

Razigrali su se fudbaleri Spartaka, i veoma lako dolazili u priliku za gol. Rezultat j epovisio Janković, nakon čega su usledila dva gola Ilića za tada već visokih 5:0. Konačan rezultat postavio je Džugurdić koji je ušao u drugom poluvremenu. 

Spartak - Metalac 2:0 (1:0)

Strelci: Milić 35. minut, Plavšić 53. minut.

Spartak: Janošević, Farkaš, Radović, Antonić, Milošević (Mezei), Kovačević, Jondić, Plavšić, Balabanović, Torbica. Milić. 

Odmah po završetku mladih igrača , snage su odmerili i prvi timovi Spartaka i Metalca. Slavili su subotičani i u ovom susretu sa 2:0. 

Utakmica je počela tvrdo na obe strane. Spartak je poveo u 35. minutu kada je Milošević odlično ubacio loptu sa desne strane a Milić se poklonio pred golom i loptu sproveo u mrežu. Usledila je ofanzivnija igra Metralca ali bez pravih prilika za gol. Imali su loptu više u posedu, ali bez konkretnih prilika. Spartak je udvostručio vodstvo u 54. minutu kada je nakon duplog pasa Plavšića i Torbice, Plavšić izašao sam pred golmana i lako savladao golmana Metalca. 

Nakon odigranih utakmica fudbaleri Spartaka su krenuli put Subotice gde će nastaviti pripreme do početka prvenstva. 

PRIJATELJI KLUBA