Najbitnija utakmica u sezoni

16.04.2014
Najbitnija utakmica u sezoni

U roku pet dana subotičani će odigrati dve utakmice pred svojom publikom i pokušati da nadoknade propuštene bodove. U četvrtak očekuju ekipu Voždovca, dok će u utorak snage odmeroti sa Radničkim iz Kragujevca.

Sutra se očekuje teška utakmica, međutim u ekipi vlada dobra atmosfera i velika želja da se pobedom vrati mir i bolja pozicija na tabeli. Na press konferenciji koja je održana u Sportskom savezu prisustvovao je trener Dragan Kanatlarovski i prvotimac Lazić.

Kanatlarovski ističe važnost meča – Svaka sledeća utakmica je najvažnija ali ovog puta je stvarno pred nama utakmica možda i sezone. Sami smo to sebi dozvolili nekim slabijim igrama, umesto da budemo u gornjem delu tabele mi idemo sve niže. Ima još dosta da se igra i siguran sam u svoje igrače da mogu mnogo bolje, a ova utakmica je pravi trenutak da pokažemo da smo dobar kolektiv i ekipa koja nije zaboravila da igra fudbal. Sledi nam meč protiv Voždovca gde ćemo biti oslabljeni, neigranjem standardnih prvotimaca. Izostaće Cicmil, zatim Kovačević, Tumbasević i Farkaš koji imaju parne kartone. Naša dva reprezentativca Milošević i Ilić nam se tek sutra priključuju, međutim verujem da i oni koji budu igrali na zadatim pozicijama mogu odlično da odgovore na sve zadatke i da će dati svoj maksimum. Nama možda samo jedna pobeda znači puno za samopuzdanje i sigurnost. Siguran sa da je možemo ostvariti i lakše ući u nastavak sezone. Voždovac igra dobar i kvalitetan fudbal, vole da se nadigravaju. Predvodi ih veoma kvalitetan stručnjak. Međutim, mi idemo na pobedu koju verujem da ćemoostvariti.   

Mladi štoper Darko Lazić, bio je kratak – U goste nam dolazi ekipa koja ovog proleća igra odlično, ali mi moramo ići na pobedu. Pozitivan rezultat nam je jedini spas da sezonu završimo kako treba, da se ne bi borili za opstanak 


PRIJATELJI KLUBA